Evenimente Turism

TTR 2017Cel mai mare eveniment din Romania dedicat industriei turismului!

800-x-407-px-Banner-SITE-TTR-1-RO

………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

afis eveniment

………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Asociația Pro Turism Herculane organizează în perioada 15 – 17 aprilie 2016, la Afrodita Resort & Spa, Conferința Națională „Băile Herculane, mai mult decât apă ” – Oportunități și provocări în cursa stațiunilor balneare. Conferința, ajunsă acum la a V-a ediție.
Conferința are ca scop identificarea celor mai oportune metode de valorificare a zonei, prin demersuri de îmbunătățire a imaginii cât și prin integrarea resurselor balneoclimaterice într-un program cuprinzător de valorificare a potențialului local (turism de sănătate, ecoturism, turism cultural, dar si de relaxare – wellness & spa).
posterH

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

TTR – Cel mai mare eveniment din Romania dedicat industriei turismului

Targul de Turism al Romaniei este organizat de Romexpo de doua ori pe an, fiecare editie transformand Centrul Expozitional intr-un spatiu al destinatiilor de vis. Reprezentata prin cele mai importante companii din Romania si din strainatate, lumea fascinanta a turismului se intalneste sub acelasi acoperis, in cadrul editiilor de primavara si de toamna ale TTR.

In 2016 editia de primavara va fi organizata in perioada 25-28 februarie, in Pavilioanele C1 – C6 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.
ttr

PROGRAM DE VIZITARE

 

25-27 februarie 2016 (joi-sambata): intre 10.00-18.00

28 februarie 2016 (duminica): 10.00-16.00

Catalog expozanti click  AICI

 

 


 

Leave a Reply

*


  • Facebook
  • LinkedIn